BANKO MED BOTOFT
Lørdag den 6. August kl. 20

   
 
   
 

“At spille banko er at leve,” skrev vor allesammens H.C. Andersen, og det kan alle der har spillet banko på Gæsten vist godt skrive under på.

Sjældne loppefund fra øen og folks glemte sager fra sæsonen udlodder vi i Gæstens have. Et år vandt en heldig dame en gigantisk industriopvaskemaskine, der ikke virkede. En fattig fyr fra Klemensker vandt både Halland og Blekinge, og en flot og frisk kvinde fra Rønne vandt en kæmpe kuffert med slidte underbukser.
“Jeg elsker at spille banko på Gæsten,” siger den gavmilde banko-vært Rasmus Botoft.

Der er gratis entre til det legendariske banko.
Banko-plader købes på den herlige aften på Gæsten

   
   
   
   
   
   
 

CHOIR OF YOUNG BELIEVERS
Mandag den 11. Juli kl. 20

   
 
   
 

De dygtige darlings Choir of Young Believers er måske større i udlandet end herhjemme.
Bandet modtager stor anerkendelse fra kritikere i hele verden, hver gang de rører på sig.

Sangen ”Hollow Talk” kender du som titel melodi til TV serien ”Broen”, og med dette fulgte en ny fanskare fra hele verden, da Tv serien blev vist i ca. 150 lande.
 
GÆSTEN elsker Choirs nye album GRASQUE.

I 2014 opvarmede Choir of Young Believers for Depeche Mode til otte europæiske shows efterfulgt af enkelte danske festival koncerter, hvor gruppen udelukkende spillede nyt materiale. Bandet er nu ved at finpudse deres tredje album, som bliver udgivet efteråret 2015. Et album der efter sigende er inspireret af både Frank Ocean, Enya og Talk Talk.
Vi er sindssygt stolte over igen at kunne præsentere dette unikke band på Gæstgiveren til hele to koncerter i 2015. Glæd jer, glæd jer, glæd jer til en helt unik koncertoplevelse!

Vi ses på Gæstgiveren, Theaterstræde 2, midt i Allinge! Baren åbner hver aften kl. 17, pragtfuld mad fra kl. 18 og vidunderlige koncerter fra kl. 20!

   
   
   
 

GO GO BERLIN
Tirsdag den 12. Juli

   
 
   
 

Dansk rockband med internationalt snit!

   
 

Go Go Berlin har på rekordtid cementeret sig som et af Danmarks største rocknavne og banet sig vej til stjernestatus med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum ”New Gold”, som efter over et år på gaden stadig klinger sig fast til den danske albumhitlistes top-10, og en endeløs række af hæsblæsende liveshows, som har henrykt publikummer verden over og fået toneangivende anmeldere til at lovprise bandet.

Således er det de seneste par år blevet til knap 300 shows fordelt på over 10 lande og 3 kontinenter, hvor den tryllebindende scenetilstedeværelse fra frontmand Christian Vium og kompagni har indtaget de helt store scener på festivaller landet over, optrådt på tysk tv foran millioner af seere og blæst den amerikanske musikbranche omkuld med showcases på nogle af USA’s mest prestigefyldte spillesteder i L.A. og New York.

Go Go Berlin er på vej til at blive DK’s næste store internationale succes og tirsdag d. 14.07 indtager de haven på Gæstgiveren til et brag af en koncert !
Billetter på www.gaestgiveren.dk og i døren.

   
   
   
 

VELVET VOLUME
Tirsdag den 12. juli kl. 20

   
 
   
 

Tirsdag 12. juli har Gæsten en dobbeltkoncert på programmet.

Oplev de smukke piger i Velvet Volume.

De tre fremadstormende rocksøstre i Velvet Volume, Noa, Naomi og Nataja Lachmi, har virkelig fart på for tiden.
Sideløbende med deres gymnasieuddannelse har de gang i en virkelig lovende musikkarierre, hvor de blandt andet skal spille til dette års NorthSide, og så lagde de Koncertsalen ned i december, da de spillede et sindssygt energisk sæt til P6 BEAT Rocker Koncerthuset.

   
   
   
 

DE ENESTE T0
Onsdag den 13. juli og torsdag den 14. juli kl. 20

   
 
   
 

De Eneste To er Peter Sommer og Simon Kvamm.
DET blev fra start en succes .
På Gæsten står de klar til at tage imod med de karakteristiske dobbeltmikrofoner og den obligatoriske Boomblaster fyldt med maskiner bestyret af superdanseren Stefan Kvamm og årets smukkeste islænding Árni Bergmann.

De Eneste To er lyden af venskab og fællesskab.
   
 

Kom og syng med på De Eneste Tos fede numre bl.a. ”Jeg har ikke lyst til at dø”, ”Den lige vej”, ”Østjylland dreaming”, ”Alle har en fortid”, ”Jyder i København”, ”Skrig det til træerne”, ”Sult” og alle de andre hits.

Vi ses på Gæstgiveren, Theaterstræde 2, midt i Allinge! Baren åbner hver aften kl. 17, pragtfuld mad fra kl. 18 og vidunderlige koncerter fra kl. 20!

   
   
   
   
  SAYBIA
Fredag den 15. Juli og lørdag den 16. juli
   
 
   
 

Mange kender Søren Huss, ikke mindst fra Saybia, som i perioden 2001-2007 hittede stort med blandt andet "The Second You Sleep", "The Day After Tomorrow" og "I Surrender".

Det startede med EP’en ‘The Day After Tomorrow’ som modtog en Grammy i 2002 som Årets Danske Rockudgivelse, og samme år kom debutalbummet ‘The Second You Sleep’, der med hitsingler på stribe sikrede Saybia et eftertrykkeligt gennembrud.

I 2004 kom det andet album, ‘These Are The Days’, hvor Saybia raffinerede deres udtryk, og leverede nye, intense sange som ‘Brilliant Sky’, ‘I Surrender’ og ‘Bend The Rules’.

I august 2007 kom ‘Eyes On The Highway’, det tredje og foreløbelig sidste album fra Saybia, inden de i 2008, til stor forundren, meddelte at bandet ville tage en pause på ubestemt tid.

Siden 2008 har Saybia været samlet enkelte gange – og i mellemtiden har Søren Huss også markeret sig kraftigt som solist med de to albums ”Troen & Ingen” (2010) og ”Oppefra & Ned” (2012). Men nu er de tilbage!

Efter flere års pause søgte det fynske orkester i 2015 tilbage til rødderne for at finde en ny vej fremad. Og på ’No Sound From the Outside’ – deres første album i otte år – lyder Saybia helt enkelt som de er: Afklarede voksne mænd, der dyrker klassiske dyder som omhu og eftertanke. Det er et afklaret album svøbt i den tidløse eftertænksomhed, som stadig vækker genklang ikke bare i Danmark, men også i udlandet. Under musikken portrætterer Søren Huss livet i slutningen af 30’erne.

Vi ses på Gæstgiveren, Theaterstræde 2, midt i Allinge! Baren åbner hver aften kl. 17, pragtfuld mad fra kl. 18 og vidunderlige koncerter fra kl. 20!

   
   
   
  MERCURY REV
MANDAG den 18. Juli kl. 20
   
 
   
 

Da amerikanske Mercury Rev for snart 10 år siden besøgte Gæstgiveren blev det til en magisk aften for bandet og publikum. Politiken gav koncerten 6 hjerter, og de folk der så koncerten snakker stadig om den som en af deres bedste live oplevelser. Bandet selv blev så begejstret for Gæstgiveren, Allinge og Bornholm at de siden har forsøgt at komme tilbage, og nu er det endelig lykkedes at få plads i tour planerne.

Mercury Rev spiller Deserter Songs til koncerten på Gæsten. Det er et af deres mest klassiske albums, og de har ikke spillet det i Danmark før, så det er lidt af en nyhed i sig selv.

Til koncerten på Gæstgiveren mandag 18.7. får de selskab af legendariske Simon Raymonde fra Cocteau Twins på bas. 

Billetter på www.gaestgiveren og altid billetter til salg i døren på Gæsten.
   
   
   
 

KWAMIE LIV
Tirsdag den 19. juli

   
 
   
 

Gæsten er meget stolte over at kunne præsentere Kwamie Liv på Gæsten tirsdag 19.7. Den stærkt omtalte sanger Kwamie Liv byder på en ekstraordinær oplevelse, når hun på Gæsten løfter os op i højere luftlag med hende vidunderlige, elektroniske popmusik. Kwamie Liv har igennem de sidste par år været et af de danske navne, som musikelskere verden over har ventet sig allermest af. 
Kwamie Liv har lavet en fantastisk version af Kim Larsens nummer Pianomand, som er skrevet til og handler om Gæstgiveren tidligere ejer Niels Pallesen. Mon ikke det bliver magisk at høre lige præcis det nummer fremført af den underskønne sangerinde og hendes kompetente band? Det tror vi nok, det gør.

   
  M.I.L.K.
Tirsdag den 19. Juli kl. 20
   
 

Lyden af M.I.L.K. vækker mindelser om produktioner fra moderne artister som Rhye, Jungle og Blood Orange, men trækker også på musikalsk inspiration fra 70er pionerer, som Curtis Mayfield og Sly Stone.

Soulkollektivet M.I.L.K. er baseret på venskaber imellem Emil Wilk og en række andre musikere og kunstnere. Grundtanken er, at M.I.L.K. er en kreativ og foranderlig størrelse, hvor der er kort fra ide til udførelse.

“If We Want To” er første udspil fra M.I.L.K., og nummeret ” gik direkte ind i top 5 over de mest omtalte numre på det verdensomspændende blognetværk: Hypemachine. I løbet af den første uge blev nummeret på grund af den store internethype afspillet mere end 120.000 gange på Soundcloud. En opsigtsvækkende debut for et dansk musikprojekt, som hverken er tilknyttet pladeselskab i Danmark eller udlandet.

"Everything You Know" er næste udspil og fik premiere som song of the day på trendsættende The Line Of Best Fit og Soundvenue.

M.I.L.K. spiller før Kwamie Liv på Gæsten.
   
   
   
 

Christopher
Onsdag den 20. Juli og torsdag den 21. Juli kl. 20

   
 
   
 

Christopher tager danskerne og GÆSTEN med storm.

Han fik sit store gennembrud i 2014, og hans karriere er skudt i vejret med raketfart, ligesom hans udvikling som sanger er det. Det er intet mindre end imponerende, hvordan Christopher på rekordtid er blevet et højtelsket idol og en af de mest populære sangere i Danmark.

Christophers popularitet skyldes ikke mindst hans fantastiske liveshows: Det er højenergisk lige fra begyndelsen, fødderne står aldrig stille på den danseglade entertainer, og popsangerens vokal er sikker og leveres med et kæmpe overskud fra start til slut. Publikum er naturligvis også garanteret en solid portion charme, de store smil og dét glimt i øjet, der netop karakteriserer Christopher.

Vi ses på Gæstgiveren, Theaterstræde 2, midt i Allinge! Baren åbner hver aften kl. 17, pragtfuld mad fra kl. 18 og vidunderlige koncerter fra kl. 20!

   
   
   
 

BARBARA MOLEKO
Fredag den 22. Juli kl. 20

   
 
   
 

Med sin skævt poppede danske r&b og sit livsbekræftende væsen, har Barbara Moleko vundet hjerte efter hjerte siden gennembruddet i 2012. Barbara er album- aktuel med 'Bapsz', som bl.a. indeholder 'Du Gør Mig Lykkelig', 'Paranoia' og 'Tag Min Hånd'. Vi glæder os meget til en fed aften i haven.

   
   
   
 

MATTIAS KOLSTRUP (DÜNÉ)
LØRDAG den 23. JULI

   
 
   
 

Endelig har vi dygtige Mattias Kolstrup på Gæstens program.
Det danske rockband Dúné er kendt og elsket af danskerne, og siden 2001 har bandet udsendt 3 albums, vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædener.
Deltagerne i 'Toppen af poppen” tabte kæben og blev blæst tilbage i stolene, da Mattias Kolstrup gik på scenen og sang Oh Lands hit Sun of a Gun. 

Hele Düné er ikke med denne aften på Gæsten, men vi får fornøjelsen af en til anledningen sammensat super-trio.
Vi skal vi høre Düné-numre og nogle af de sange, Mattias imponerede med i “Toppen af poppen.” Det bliver fedt.

   
   
   
 

MIKAEL SIMPSON
Mandag den 25. juli kl. 20

   
 
   
 

Mikael Simpson er en særdeles habil entertainer og performer, der sammen med sit stærke band giver det musikalske blåsyn fra pladerne et skud udadvendthed, der gør enhver Simpson-koncert til en særlig oplevelse.

Simpson er desuden radiovært på DR P6 Beat, hvor han hver dag skaber et helt særligt og musiknørdet program, der har skaffet ham og Carsten Holm masser af fans og nomineringer.

Er du klar på en fed aften? Så kom og oplev Mikael Simpson og bandets helt særlige sound og skæve underfundighed i Gæstens dejlige sommerhave mandag d. 25. juli kl. 20!

Vi ses på Gæstgiveren, Theaterstræde 2, midt i Allinge! Baren åbner hver aften kl. 17, pragtfuld mad fra kl. 18 og vidunderlige koncerter fra kl. 20!

   
   
   
 

Kira Skov live på Gæstgiveren med sit super band
Tirsdag den 26. Juli kl. 20

   
 
   
 

I 2013 udgav Skov sit tredje soloalbum When We Were Gentle sammen med Nicolai Munch-Hansen, Oliver Hoiness, Simon Toldam og RJ Miller. Pladen blev produceret af John Parish og indspillet og mixet af Paul CorkettPolitiken fulgte Kira Skov igennem hele processen. Pladen kom på gaden i oktober 2013 og fik en overvældende modtagelse. 6 hjerter i Politiken og 5 stjerner i alle de øvrige dagblade. Pladen udkom desuden i Tyskland, Frankrig og Polen samt i Japan og Taiwan. 
I september 2014 udgav Kira Skov sammen med Marie Fisker albummet The Cabin Project, der var optaget i Canada. Medvirkende er guitaristen Oliver Hoiness og multiinstrumentalisten Ned Ferm - assisteret af produceren Mark HowardDet fjerde soloalbum var skabt med det samme band som We Where Gentle.

   
   
   
 

MINDS OF 99
Onsdag den 27. Juli kl. 20

   
 
   
 

The Minds of 99 blev dannet af seks barndomsvenner i 2012 og vandt allerede året efter Karrierekanonen. I 2014 udgav de deres første single, ’Det Er Knud Som Er Død’.
I foråret 2014 fulgte det stærkt anmelderroste debutalbum, og i albummets kølvand vandt bandet en Steppeulv-pris i kategorien Årets Sang og to Carl Priser i kategorierne Årets Talent og Årets Sangskriver For Rock, ligesom der fulgte en stribe prisnomineringer.
I 2015 vandt bandet en Gaffa Award i kategorien Årets Danske Rockudgivelse for deres andet studie album, ’Liber’.
De vandt også en Steppeulv for Årets Album og Årets Orkester og ’Ud Af Min Krop’ var nomineret til Årets Sang.
Bandet optrådte på udgivelsesdagen af ’Liber’ til P3 Guld, hvor de var nomineret til hovedprisen, P3 Prisen.
Minds of 99 er klar til Gæsten. Er I klar?

   
   
   
 

Cancer - Torsdag 28. juli kl. 20

 

Glæd jer til Cancer med de to frontfigurer, Nikolaj Manuel Vonsild og
Kristian Finne Kristensen.

   
 
   
 

Live på Gæsten består Cancer af Nikolaj Manuel Vonsild (fra When Saints Go Machine) bag maskinerne i fronten af scenen, hvorfra han synger sin sindssygt klare og elskelige signaturvokal og Kristian Finne Kristensen (fra Chorus Grant) melodisk udforskende på sin guitar.

Cancer spiller før Liss torsdag den 28. Juli. Det bliver en win-win lækker aften. Vi glæder os til at se jer.

   
   
   
 

LISS - Torsdag den 28. Juli

   
 
   
 

Tingene tog fart for aarhusianske Liss, da Pharrell Willams i september spillede deres single ’Always’ i sit radioprogram.

LISS har lige spillet på Roskilde, og vores udsendte siger: “Liss er det nye. Liss spiller røven ud af bukserne. Liss er ærlig pop, alternativ soul og funky rytmer. Du kender helt sikkert deres fede nummer “Try”. Liss er på vej mod den helt store stjernehimmel. Kom og dans. Og Liss er på forsiden af denne måneds GAFFA. Gæsten glæder sig monster meget til at møde Liss.

   
   
   
  Black Dylan
Fredag den 29. juli kl. 20
   
 
   
 
  • soul fra hjertet med organiske vibes

Reggaekongen Wafande har fundet et nyt hjem i soul
musikken, stærkt akkompagneret af producer Nuplex i det nye band Black Dylan.

Jeg har ikke droppet reggaemusikken, men har altid
set mig selv lidt som en crooner, siger Wafande, der med sin unikke og karakteristiske stemme finder sig helt naturligt tilpas i souluniverset kombineret med dybe tekster og det store entertainer-gen.
Inspirationen til Black Dylan kommer fra den amerikanske soul-tradition med forfædre som Ray Charles, Marvin Gaye og Smokey Robinson. Producer Nuplex og Wafande frembringer en moderne udgave af croonerstilen, der trækker tråde videre ud i musikkens mangfoldige univers. Vi ses til en flot aften.

   
   
   
  Søs Fenger Trio
Lørdag den 30. Juli
   
 
   
  Glæd jer til en aften i tæt samspil med sangerinden, musikken og publikum.

Søs Fenger har de seneste år haft stor succes med at turnere med sit band på landets større scener og festivaler.

Søs Fenger siger om de kommende koncerter: ”..Vi har spillet utroligt meget som kvartet før det voksede og blev fuldt orkester, og er allerede meget trygge ved det skrøbelige udtryk og den luft og plads, der er til at udfolde sig og komme tæt på publikum, når vi spiller akustisk. Nu vil vi prøve at komme længere ind til kernen og spille nogle udvalgte koncerter som trio, dvs jeg har to musikere med, som jeg har turneret med de sidste 10-12 år.”

Husk der altid er mulighed for at spise dejlig mad på Gæsten, før koncerten starter. De flotte kokke står klar med lækreste grill-buffet fra kl. 18. Man kan ikke booke bord, men fra kl. 17 kan man komme ind og selv vælge sit yndlingsbord.
   
   
   
 

Alberte Winding
Mandag den 1. August kl. 20

   
 
   
 

Med sange fra dit første kys, gennem dine ungers ballade, og hen til din nye radiofest, trækker Alberte Winding og Andreas Fuglebæk dig til et godt sted. Du kommer hjem.

   
   
   
 

Sebastian – solo ”Så blidt til stede”
Tirsdag den 2. August kl. 20

   
 
   
 

Sebastian er en af vores betydeligste kunstnere. Hans store fanskare har noget at se frem til, når trubaduren spiller og synger sine skønne gamle og nye sange.

En koncert med Sebastian er i en klasse for sig – han tryllebinder sit publikum! Og i samværet med sangeren, sangskriveren og komponisten oplever man på tætteste hold hvordan Sebastians smukke tekster, hans melankolske stemme og fabelagtige fingerspil på guitaren forenes og sammen giver publikum en oplevelse, som sent glemmes.

De udødelige sange bliver serveret med et fintfølende guitarspil, der er i særklasse, og anekdoterne med en underfundig humor, som ikke er til at tage fejl af. Poesien får for alvor vinger, når Sebastian indtager scenen og synger sangene med sin melankolske stemme, der har sin helt egen klang. Stemningen til koncerterne er helt speciel, idet Sebastian udfordrer og samtidig tryllebinder sit publikum på en måde, som er uden sidestykke i dansk musik.

   
   
   
  Yellowbellies onsdag
Onsdag den 3. August kl. 20
   
 
   
 

På bandets tredje album Anywhere but Here (2016) kulminerer Yellowbellies’ særlige sans for tidløse sange med krøllede guitarakkorder og rytmespor så naturlige som hjerteslag. I front for det seks mand store band står en varm og ærlig baryton i form af forsangeren Søren Esben Hansen flankeret af sangskriver og kapelmester Brian Aakjær Grimstrup. Singlerne 1000 Churches og Malibu Directly har fået massivt radiospil og DR P4 gjorde Anywhere but Here til ugens album i uge 10 i år. Yellowbellies er et interessant bekendtskab for både hjertet, hjernen og fødderne.
Live møder man Yellowbellies i denne velspillende line-up: Søren Esben Hansen (vokal), Brian Aakjær Grimstrup (guitar), Kenni Andy Jørgensen (trommer), Jonas Berg (keys), Jesper Edvardsen (bas) & Peter Wendelboe (guitar); musikere der kendes fra Swan Lee, Baal og Elisabeths bands. 

   
   
   
  AURA DIONE
Torsdag 4. August kl. 20
   
 
   
  Aura er tilbage på Gæsten
   
 

Med hits som 'Geronimo' og 'In Love With the World' sang danske Aura sig umiddelbart ind i millioner af hjerter i ind- og udland. Nu er hun klar til at gøre det igen med singlen 'Love Somebody', der lige er udkommet i juni i år.

Singlen er forløber for at nyt album med sangerinden, musikeren og sangskriveren Aura der udkommer senere på året. Med en herligt drillende rytmik under Auras unikke stemme er 'Love Somebody' et danseinviterende sommerudspil fra en kunstner, der er vokset som menneske, siden vi hørte fra hende sidst. Aura længes i dén grad efter igen at fokusere på musikken. ''But at least I know who I am'', synger hun i 'Love Somebody', og for hende handler sangen i høj grad om at stå ved, hvem man er.

Siden hun var barn, har Aura sunget og skrevet sine egne sange. Hun albumdebuterede i 2008 med 'Columbine', hvorfra 'I Will Love You Monday' blev et hit i både Danmark og Tyskland. For 'Columbine' fik hun i 2009 en pris for 'Årets danske popudgivelse' ved Danish Music Awards. I 2011 udkom hendes andet album 'Before the Dinosaurs', der i 2012 gav hende prisen som 'Årets kvindelige kunstner' og også – for 'Geronimo' - 'Årets danske hit'. I Tyskland

   
   
   
 

AL AGAMI
Fredag 5. August kl. 20

   
 
   
 

En rap eller en wrap med Al Agami og familieholdet.
Det bliver så flot

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
 
Velkommen til herlige eventyr på Gæstgiveren i Allinge