Velkommen til herlige eventyr på Gæstgiveren i Allinge
   


Fire minutters gang ad brostensbelagte små gader gennem byen - forbi super røgeriet, ligger den lille hyggelige Næs Badestrand, hvor friske lokale bornholmere springer i det livgivende hav året rundt.
En kilometer i den anden retning ligger Sandvigs lidt større lækre badestrand.


   
     
Velkommen til herlige eventyr
på Gæstgiveren i Allinge
 
 
 
 
 
Vi har en skøn Gæstgivergård i Allinge. Et stenkast fra den hyggelige havn og det imponerende hav – omringet af de mest fantastiske klipper. Et vidunderligt feriested med ni værelser, to storfamilie sommerhuse, pragtfuld mad i super sommerrestaurant, masser af musik, udendørsbar i den store fede gårdhave under kulørte lamper, sjove øl, lækre vine, dejlig kaffe og kage. Gæstgiverens dejlige sommerrestaurant og musikscene har åbent hver sommer i skolernes sommerferie. Resten af året udlejer vi ”luksusdelen” af Gæstgiveren i form af vores to dejlige sommerhuse.  Læs mere  under: ”sommerhus hele året…
 
Restaurant, café, koncerter – hele det herlige sommerliv og værelsesudlejning varer fra 1 Juli til starten af august.
 
De gode værelser har vi lavet til sjove tema-værelser. Et Gasolin-værelse, fordi Gasolin elskede at bo på Gæstgiveren, og fordi vi er så stolte af at blive nævnt to gange i Gasolin-filmen. Et Gøgler-værelse, fordi Henrik ikke kan glemme sin gøgler-fortid og et Motorcykel-værelse, fordi Malene ikke kan glemme sin motor-journalistiske fortid.
Der er et herligt Cirkus-værelse, fordi vi elsker cirkus. Et have-værelse med mega-vindue til den store bornholmske have og det nyplantede magnolie-træ og de blomstrende rhododendron. Der er et Cuba-værelse, fordi vi godt kan li at holde ferie på Cuba og et fint Frøken Himmelblå værelse med blå ting!, et Romantik Værelse, fordi der er så romantisk og Det sidste værelse er Prinsesseværelset til ægte prinsesser og deres prinser og familie.
Til de i alt ni værelser hører tre toiletter og tre brusebade.
 
De To feriehuse lejer vi ud hele året. De er med eget køkken og bad og syv sovepladser fordelt på tre soveværelser i hvert hus.
De er i to etager, og der er direkte udsigt til havnen fra 1. salen.
 
 
Hele året kan vi åbne Gæstgiveren for større arrangementer, gode fester, kæmpe familieture og andet herligt. Vi har masser af plads at føle sig hjemme på.
Vi har holdt nogle vidunderlige bryllupper, firma-get-to-gether-ting, polterabends med rapelling og svævebaner og jeg skal komme efter dig, golf-weekender for tjekkede drenge, og forkælelses-weekender for lækre kællinger. Vi kan klare hvad som helst. Især himmelsk mad, hygge i de gode, gamle krostuer - og sjov underholdning.
 
I må ikke snyde jer selv for den suveræne natur på stedet. I vores enorme have flyver gule sommerfugle rundt hele dagen. De små pindsvin dukker først op efter fede koncerter. For at hilse på, når pæne popstjerner hviler ud med guitaren oppe ved bålet.
 
Fire minutters gang ad brostensbelagte små gader gennem byen – forbi super røgeriet, ligger den lille hyggelige Næs Badestrand, hvor friske lokale bornholmere springer i det livgivende hav året rundt.
En kilometer i den anden retning ligger Sandvigs lidt større lækre badestrand.
Hammershus ligger lige rundt om bornholms nordspids, ca. to km. fra Gæstgiveren.
Her nyder vi utrolige solnedgange, inden vi går hjem til sjove øl og en lille god rom under kulørte lamper i den fede udendørsbar.
 
 

Kom og oplev nordlandets storladenhed. Vi ses på Gæstgiveren, Theaterstræde 2 i Allinge.

 
Book ferien nu hos kromutter, forstanderinde og general-direktrice Malene på malene@ingolfskaffebar.dk
 
Mercury Rev på Gæstgiveren gav
6 hjerter i Politiken
Læs hele artiklen her Politiken.dk
 
 

   
     
   
 

 
Velkommen til herlige eventyr på Gæstgiveren i Allinge