Fire minutters gang ad brostensbelagte små gader gennem byen - forbi super røgeriet, ligger den lille hyggelige Næs Badestrand, hvor friske lokale bornholmere springer i det livgivende hav året rundt.
En kilometer i den anden retning ligger Sandvigs lidt større lækre badestrand. 
Velkommen til herlige eventyr på Gæstgiveren i Allinge
 
 
Find os i Allinge:
Theaterstræde 2
3770 Allinge
56956230

Indgang fra Nørregade 7, 3770 Allinge

Find os på insta: @gaesten

Find os på Facebook: Gæstgiveren

Juhuuu vi ses i allinge
 
 
 
Velkommen til herlige eventyr
på Gæstgiveren i Allinge
 
 
 
 
 
Vi har en skøn Gæstgivergård i Allinge. Et stenkast fra den hyggelige havn og det imponerende hav – omringet af de mest fantastiske klipper. Et vidunderligt feriested med pragtfuld mad i super sommerrestaurant, masser af musik, udendørsbar i den store fede gårdhave under kulørte lamper, sjove øl, lækre vine, dejlig kaffe og kage. Gæstgiverens dejlige sommerrestaurant og musikscene har åbent hver sommer i skolernes sommerferie. Resten af året udlejer vi ”luksusdelen” af Gæstgiveren i form af vores to dejlige sommerhuse.  Læs mere  under: ”sommerhus hele året…
 
Restaurant, café, koncerter – hele det herlige sommerliv og værelsesudlejning varer fra 1 Juli til starten af august.
 
De To feriehuse lejer vi ud hele året. De er med eget køkken og bad og syv sovepladser fordelt på tre soveværelser i hvert hus.
De er i to etager, og der er direkte udsigt til havnen fra 1. salen.
 
 
Hele året kan vi åbne Gæstgiveren for større arrangementer, gode fester, kæmpe familieture og andet herligt. Vi har masser af plads at føle sig hjemme på.
Vi har holdt nogle vidunderlige bryllupper, firma-get-to-gether-ting, polterabends med rapelling og svævebaner og jeg skal komme efter dig, golf-weekender for tjekkede drenge, og forkælelses-weekender for lækre kællinger. Vi kan klare hvad som helst. Især himmelsk mad, hygge i de gode, gamle krostuer - og sjov underholdning.
 
I må ikke snyde jer selv for den suveræne natur på stedet. I vores enorme have flyver gule sommerfugle rundt hele dagen. De små pindsvin dukker først op efter fede koncerter. For at hilse på, når pæne popstjerner hviler ud med guitaren oppe ved bålet.
 
Fire minutters gang ad brostensbelagte små gader gennem byen – forbi super røgeriet, ligger den lille hyggelige Næs Badestrand, hvor friske lokale bornholmere springer i det livgivende hav året rundt.
En kilometer i den anden retning ligger Sandvigs lidt større lækre badestrand.
Hammershus ligger lige rundt om bornholms nordspids, ca. to km. fra Gæstgiveren.
Her nyder vi utrolige solnedgange, inden vi går hjem til sjove øl og en lille god rom under kulørte lamper i den fede udendørsbar.
 
 

Kom og oplev nordlandets storladenhed. Vi ses på Gæstgiveren, Theaterstræde 2 i Allinge.

 
Mercury Rev på Gæstgiveren gav
6 hjerter i Politiken
Læs hele artiklen her Politiken.dk
 
 
 
Find os i Allinge:
Gæstgiveren/Gæstgivergården/GÆSTEN
Theaterstræde 2
3770 Allinge
56956230

Indgang fra Nørregade 7, 3770 Allinge

Find os på insta: @gaesten

Find os på Facebook: Gæstgiveren

Juhuuu vi ses i allinge
 

 
 
 

 
Velkommen til herlige eventyr på Gæstgiveren i Allinge